Rozīņu makarūni

30 gab.
Rozīņu makarūni
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 olu baltumi
60 g Dansukker cukurbiešu cukura
100 g rozīņu
100 g sakapātu valriekstu
100 g mandeļu miltu

Olbaltumu saputo stingrās putās, pievieno cukuru un puto, līdz masa kļūst balta un spīdīga. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150°C.
Olu baltumu masā lēnām iemaisa rozīnes, valriekstus un mandeļu miltus.
Ar tējkarotēm liek piciņas uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot atstarpes starp piciņām.
Cep aptuveni 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns atstāj atdzist un tikai tad noņem no cepamā papīra.

Šo recepti sastādīja

Dansukker