Sastāvdaļas
275 g miltu
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g cepamā pulvera
75 g rozīņu
150 g sviesta vai margarīna
50 ml saldā krējuma
Pārkaisīšanai
150-200 g Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Sajauc sausās sastāvdaļas ar rozīnēm. Taukvielas sagriež mazos gabaliņos un iemaisa miltu maisījumā. Pievieno krējumu un maisa, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Ievieto ledusskapī uz vismaz 1 stundu.
Sadala mīklu divās daļās un no katras daļas izveido rullīti apmēram 3 cm diametrā. Sagriež rullīšus ½ cm biezās ripiņās. Uz pergamenta papīra uzber cukuru, uz tā liek mīklas ripiņas un viegli izrullē apmēram 6 cm diametrā. Apgriež tās otrādi, lai cukurs klātu abas puses. Kārto ripiņas uz pergamenta papīra un cep krāsns vidū 200°C apmēram 7 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.