Roka smalkmaizītes

Zvaigžņu rotājumi un ļoti garšīgas smalkmaizītes taču ir rokzvaigznes vērtas?

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker niedru cukura vai smalkā cukura
2 olas
1 tējkarote cepamā pulvera
2 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
250 g kviešu miltu

Cukura pasta garnējumam
1 ēdamkarote želatīna + 4 ēdamkarotes auksta ūdens
30 g kokosriekstu sviesta
125 g Dansukker baltā sīrupa
1400 g Dansukker pūdercukura
pārtikas krāsvielas

Zelta zvaigzne
Zelta papīrs
Zobu bakstāmais
Lejupielādējiet mūsu šablonu

Instrukcijas

Izkausējiet margarīnu. Pievienojiet pienu. Ļaujiet uzkarst, bet neuzvāriet. Viegli saputojiet olas ar cukuru. Sajauciet kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas mērces pulveri un, pārmaiņus ar piena maisījumu, pievienojiet olu masai. Ievietojiet mīklu uz nakti ledusskapī, lai iegūtu vēl labākas smalkmaizītes. Uz vienkāršās plāts vai smalkmaizīšu plāts salieciet papīra formiņas un salejiet tajās mīklu. Cepiet cepeškrāsns vidū 225 °C temperatūrā apm. 12 minūtes.

Cukura pasta
Katliņā ielejiet ūdeni un želatīnu un karsējiet līdz želatīns izkūst. Pievienojiet kokosriekstu sviestu un ļaujiet tam izkust. Ļaujiet atdzist 15 minūtes. Traukā caur sietiņu iesijājiet pūdercukuru un pievienojiet ūdeni un sīrupu. Maisiet līdz veidojas viendabīga masa. Piejauciet krāsvielu pēc vēlēšanās. Uzglabājiet pastu izturīgā plastmasas maisiņā, kuru ielieciet cieši noslēgtā burkā, lai pasta neizkalstu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.