Sastāvdaļas
200 ml ūdens
45 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
800 g kokosriekstu piena
50 ml kokosriekstu skaidiņas
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. saberzta kardamona
Pasniegšanai – mango šķēlītes, kokosriekstu skaidiņas un kapātas mandeles
Instrukcijas
Rīsus pārlej ar ūdeni, pievieno Gaišo Muscovado cukuru un vāra 10 minūtes. Pievieno kokosriekstu pienu un vāra vēl 20-30 minūtes, līdz masa sabiezējusi. Pievieno kokosriekstu skaidiņas, vaniļas cukuru un kardamonu. Ja šķiet, ka ir par biezu, var mazliet atšķaidīt ar ūdeni.
Pasniedz siltu ar mango, kokosriekstu skaidiņām un sadrupinātām mandelēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.