Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu

6 porcijas
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Vērtējums: (16gab.)

Sastāvdaļas

200 ml ūdens
45 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
800 g kokosriekstu piena
50 ml kokosriekstu skaidiņas
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. saberzta kardamona

Pasniegšanai – mango šķēlītes, kokosriekstu skaidiņas un kapātas mandeles

Rīsus pārlej ar ūdeni, pievieno Gaišo Muscovado cukuru un vāra 10 minūtes. Pievieno kokosriekstu pienu un vāra vēl 20-30 minūtes, līdz masa sabiezējusi. Pievieno kokosriekstu skaidiņas, vaniļas cukuru un kardamonu. Ja šķiet, ka ir par biezu, var mazliet atšķaidīt ar ūdeni.

Pasniedz siltu ar mango, kokosriekstu skaidiņām un sadrupinātām mandelēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker