Ribiņas ar citrusa salātiem un sinepju mērci

4 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ribiņas
1 kg ribu
2 ēd.kar. Dansukker niedru sīrupa
1 t.kar. malta kanēļa
1 t.kar. maltu krustnagliņu
1 t.kar. malta kardamona
1 t.kar. maltas paprikas
1 t.kar. maltu balto piparu
2 t.kar. sāls
Sviests vai margarīns

Citrusa salāti
2-3 apelsīni
1 laims
1 sarkanais sīpols
1 ēd.kar. sasmalcināta sarkanā čilli
1 ķiploka daiviņa, saspiesta
1 ēd.kar. svaiga, sarīvēta invera
1 ēd.kar. Dansukker niedru sīrupa
½ t.kar. rupji maltu melno piparu

Sinepju krēms
1 ēd.kar. drupinātu sinepju sēklu
1 ēd.kar. Colman’s sinepju pulvera
1 ēd.kar. baltvīna etiķa
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
150 ml saldā krējuma
150 ml trekna skābā krējuma

Instrukcijas

Ribiņas
Gaļu apbrūnina sviestā vai margarīnā. Garšvielas sajauc ar sīrupu un pārklāj ribiņām. Cep krāsnī 175 °C temperatūrā apmēram 30 minūtes.
Citrusa salāti
Apelsīnus un laimu nomizo, sadala daiviņās un izgriež filejas. Nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež šķēlītēs sīpolu. Visas sastāvdaļas samaisa.

Sinepju krēms
Abas sinepju sastāvdaļas samaisa ar etiķi un sīrupu. Pievieno krējumu un ar slotiņu saputo krēmīgā masā. Iemaisa skābo krējumu un maisa līdz vēlamajai konsistencei.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.