Ribiņas ar citrusa salātiem un sinepju mērci

4 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ribiņas
1 kg ribu
2 ēd.kar. Dansukker niedru sīrupa
1 t.kar. malta kanēļa
1 t.kar. maltu krustnagliņu
1 t.kar. malta kardamona
1 t.kar. maltas paprikas
1 t.kar. maltu balto piparu
2 t.kar. sāls
Sviests vai margarīns

Citrusa salāti
2-3 apelsīni
1 laims
1 sarkanais sīpols
1 ēd.kar. sasmalcināta sarkanā čilli
1 ķiploka daiviņa, saspiesta
1 ēd.kar. svaiga, sarīvēta invera
1 ēd.kar. Dansukker niedru sīrupa
½ t.kar. rupji maltu melno piparu

Sinepju krēms
1 ēd.kar. drupinātu sinepju sēklu
1 ēd.kar. Colman’s sinepju pulvera
1 ēd.kar. baltvīna etiķa
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
150 ml saldā krējuma
150 ml trekna skābā krējuma

Instrukcijas

Ribiņas
Gaļu apbrūnina sviestā vai margarīnā. Garšvielas sajauc ar sīrupu un pārklāj ribiņām. Cep krāsnī 175 °C temperatūrā apmēram 30 minūtes.
Citrusa salāti
Apelsīnus un laimu nomizo, sadala daiviņās un izgriež filejas. Nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež šķēlītēs sīpolu. Visas sastāvdaļas samaisa.

Sinepju krēms
Abas sinepju sastāvdaļas samaisa ar etiķi un sīrupu. Pievieno krējumu un ar slotiņu saputo krēmīgā masā. Iemaisa skābo krējumu un maisa līdz vēlamajai konsistencei.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.