Sastāvdaļas
15 plūškoka ziedu čemuru
1 citrons
250 ml ūdens
1 paciņa (500 g) Dansukker Sīrupa cukura
Instrukcijas
Ziedus noskalo un ievieto lielā bļodā. Citronu nomazgā, sagriež šķēlītēs un pievieno ziediem.
Ūdeni uzvāra un atdzesē līdz 45 °C. Pievieno sīrupa cukuru. Maisa, līdz cukurs izšķīdis. Pārlej sīrupu ziediem, pārklāj ar vāku un novieto vēsumā uz 24-48 stundām.
Kad sīrups savilcies, nokāš biezumus, gatavo sīrupu vēlreiz uzvāra, pilda tīrās, izkarsētās pudelēs un cieši aizvāko. Uzglabā vēsumā.
Uzmanību! Izmantojot Dansukker Sīrupa cukuru, ir svarīgi pirms tā pievienošanas ogas atdzesēt līdz 45 °C, jo cukuram pievienotie enzīmi, kas veicina sulas izdalīšanos, karstumā iet bojā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.