Plūškoka sangrija

Sangrija ir dzēriens ballītei! Plūškoka ziedu sangrija ir dzirkstoša, svaiga, salda, augļaina un svētku noskaņās. Svinam vasaru!

apmēram 1.5 litri

PT30M
PT0M
Aukstie dzērieni

30 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 ml plūškoka sīrupa
400 ml gāzēta minerālūdens
2 ēdamkarotes Dansukker dzidrā sīrupa
1 pudele baltvīna (var arī bezalkoholisku)
1 citrons
1 nektarīns
1 plūme
svaigas zemenes un avenes
ledus gabaliņi
1 pudele dzirkstošā vīna (var arī bezalkoholisku)
2 piparmētru lapiņas

Instrukcijas

Lielā karafē lej plūškoka ziedu sīrupu, dzirkstošo minerālūdeni, sīrupu un baltvīnu. Kārtīgi samaisa.

Augļus un ogas noskalo un notīra kauslapiņas. Citronu sagriež šķēlītēs, nektarīnu un plūmes sadala daiviņās un ievieto karafē.

Pievieno ogas un ledu. Tieši pirms pasniegšanas pārlej ar dzirkstošo vīnu un piparmētru.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.