Piparkūku trifeles

25 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 ml saldā krējuma
75 g nesālīta sviesta
75 ml Dansukker pūdercukura
2 ēd.kar. Dansukker glikozes sīrupa
1 t.kar. malta kanēļa
½ t.kar. ingvera pulvera
1 ml sasmalcināta ķiploka
200 g piena šokolādes

Dekorēšanai
10-12 piparkūkas

Instrukcijas

Saldo krējumu, sviestu, pūdercukuru, glikozes sīrupu un garšvielas katliņā uzvāra. Šokolādi sasmalcina un pievieno maisījumam. Maisa, līdz šokolāde izkususi, un tad atdzesē. Sadrupina piparkūkas. No trifeļu masas veido bumbiņas, apvārta cepumu drupačās un uzglabā sausā, vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Piparkūku rulete ar karameļu pildījumu un brūkleņu glazūru

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Dzēriens “Ziemas pasaka”, Karstvīna sours

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.