Sastāvdaļas
4 olas
700 g Dansukker Farīna cukura
600 ml paniņu
5 g ingvera
8 g malta kardamona
4 g maltu krustnagliņu
13 g malta kanēļa
720 g kviešu miltu
15 g sodas
200 g kausēta sviesta vai margarīna
200 g brūkleņu ievārījuma vai saldētu brūkleņu
Virskārtai
400 g klasiskā Filadelfijas siera, pēc izvēles var ņemt arī veiglo variantu
240 g Dansukker pūdercukura
15 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Saldētas brūklenes (pēc izvēles)
Instrukcijas
Olas ar cukuru saputo stingrās putās. Pielej paniņas. Sausās sastāvdaļas samaisa kopā un iecilā maisījumā. Iemaisa sviestu un brūkleņu ievārījumu. Tad visu ieliek cepešplātī, kas pārklāta ar ietaukotu un ar rīvmaizi pārkaisītu cepampapīru. Cep krāsns vidusdaļā 175°C apm. 25 minūtes. Tad kūku izgāž otrādi uz pergamenta papīra un ļauj atdzist.
Svaigo sieru samaisa ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un pārsmērē pāri kūkai. Uzber brūklenes un sagriež gabalos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.