Sastāvdaļas
100 ml eļļas cepšanai
120 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
3 olas
70 g Dansukker Cukurniedru sīrupa
420 g miltu
1 ēdamkar. cepamā pulvera
2 tējkar. ingvera pulvera
3/4 ēdamkar. malta kanēļa
1 tējkar. maltu krustnagliņu
1/4 tējkar. malta muskatrieksta
Vai 4 ēdamkar. piparkūku garšvielu
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C.
Lielā bļodā iejauc eļļu, cukuru, olas un sīrupu.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, ingveru, kanēli, krustnagliņas un muskatriekstu. Abas komponentes samaisa kopā.
Mīklu sadala divās daļās un katru no tām izrullē. Abus ruļļus liek ar cepampapīru izklātā cepešpannā un mazliet pieplacina.
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, pēc tam 10 minūtes atdzesē.
Ruļļus sagriež 2 cm biezās šķēlēs, tās izkārto atpakaļ uz cepešpannas un turpina cept vēl 5-7 minūtes. Izslēdz cepeškrāsni un atstāj cepumus siltumā, ļaujot tiem sacietēt.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.