Pildītie mandeļu masas groziņi

apm. 25 gab.

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g saldo mandeļu
250 g Dansukker pūdercukura
1 olas baltums

Pildījumam
100 g mīkstās riekstu masas (nougat)
un
100 g putukrējuma
50 g Dansukker dzidrā cukura sīrupa
450 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
200 g riekstu pēc izvēles

Instrukcijas

Mandeles apgrauzdē, noberž mizu un sasmalcina. Samaisa sasmalcinātās mandeles ar pūdercukuru un olas baltumu, līdz veidojas stingra mīkla. Saliek mīklu uz plāts mazās folijas formiņās.

Cep cepeškrāsns vidū 175°C aptuveni 12 minūtes. Tikmēr sagriež saldo riekstu masu tik gabaliņos, cik ir formiņu. Ieliek pa gabaliņam katrā formiņā, līdzko tās izņem no krāsns.

Samaisa putukrējumu ar sīrupu un cukuru un, ik pa laikam apmaisot, karsē, līdz maisījums sabiezē. Pievieno riekstus, samaisa. Sadala maisījumu pa formiņām.

Uzglabā vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.