Persiku marmelāde ar piparmētru

1 litrs ievārījuma 25 minūtes
Persiku marmelāde ar piparmētru
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg persiku
  • 1 kg Dansukker ievārījuma cukura
  • 8 ml svaigi spiestas citrona sulas

Garšas dažādošanai

  • 1 tējkarote Dansukker Vaniļas cukura
  • 10 svaigas piparmētru lapiņas

Augļus noblanšē, nomizo, izņem kauliņus un sadala mazākos gabalos. Pievieno ievārījuma un vaniļas cukuru, citrona sulu un vāra 3-5 minūtes. Nosmeļ putas un viegli apmaisa. Var atstāt dažus ogu gabaliņus veselus. Pievieno piparmētru lapiņas. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

Padoms! Persikus šajā receptē var aizvietot ar nektarīniem!

Šo recepti sastādīja

Dansukker