Sastāvdaļas
50 g rauga
300 ml saldā krējuma (10 %)
75 g Dansukker pūdercukura
2 g sāls
2 olas
75 g sviesta vai margarīna istabas temperatūrā
1200 g kviešu miltu
50 mandeļu pusītes
Instrukcijas
Svaigu raugu sadrupina bļodā un pārlej ar siltu krējumu. Maisa, līdz raugs izšķīdis, un tad iemaisa arī pārējās sastāvdaļas. Mīklu sastrādā vijīgā masa un sadala 25 gabaliņos. Izveltnē bumbiņās un izkārto uz cepampapīra loksnes. Ļauj uzrūgt apmēram 30 minūtes vai līdz bumbiņas dubultojušās izmēros. Katrai bumbiņai izveido “austiņas”, izmantojot mandeļu pusītes. Cep krāsns vidējā daļā 225 ° C temperatūrā apmēram 12 minūtes. Atdzesē zem dvielīša. Izmantojot cukura pērlītes, izveido “actiņas” un no makarona vai karameles stīgas izveido “asti”.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.