Sastāvdaļas
50 g rauga
300 ml saldā krējuma (10 %)
75 g Dansukker pūdercukura
2 g sāls
2 olas
75 g sviesta vai margarīna istabas temperatūrā
1200 g kviešu miltu
50 mandeļu pusītes
Instrukcijas
Svaigu raugu sadrupina bļodā un pārlej ar siltu krējumu. Maisa, līdz raugs izšķīdis, un tad iemaisa arī pārējās sastāvdaļas. Mīklu sastrādā vijīgā masa un sadala 25 gabaliņos. Izveltnē bumbiņās un izkārto uz cepampapīra loksnes. Ļauj uzrūgt apmēram 30 minūtes vai līdz bumbiņas dubultojušās izmēros. Katrai bumbiņai izveido “austiņas”, izmantojot mandeļu pusītes. Cep krāsns vidējā daļā 225 ° C temperatūrā apmēram 12 minūtes. Atdzesē zem dvielīša. Izmantojot cukura pērlītes, izveido “actiņas” un no makarona vai karameles stīgas izveido “asti”.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.