Sastāvdaļas
150 ml trekna piena
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
5 olu dzeltenumi
325 ml Dansukker pūdercukura
100 ml saldā krējuma
200 ml šņabja vai cita dzēriena ar neitrālu garšu
Instrukcijas
Pienu kopā ar vaniļas cukuru uzvāra un atdzesē. Olu dzeltenumus un pūdercukuru saputo mīkstās putās un iemaisa atdzisušajā vaniļas pienā. Pamīšus ar alkoholu pakāpeniski pielej saldo krējumu un visu maisa, līdz iegūst viendabīgu konsistenci. Visām sastāvdaļām jābūt vienā temperatūrā, citādi ir liels risks, ka liķieris vietām sarecēs.
Sagatavoto liķieri vismaz divas nedēļas iztur ledusskapī. Derīgs 2 nedēļas uzglabājot ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.