Panna cotta Dansukker garša

6 porcijas

Atzīme (26 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1. kārta, brūkleņu karamele
200 ml saldā krējuma
100 ml brūkleņu
100 ml Dansukker baltā cukurniedru cukura
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
100 g sviesta
0,5 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

2. Kārta, panna cotta
400 ml saldā krējuma
75 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
1 ēdamkar. votisperiferry piparu (var aizvietot ar melnajiem pipariem)
50 ml svaigas citronzāles
100 g baltās šokolādes

3. Kārta, brūkleņu un zemeņu ievārījums
200 ml brūkleņu
100 ml zemeņu
100 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
2 ml citronskābe

Instrukcijas

1. kārta, brūkleņu karamele
Saldo krējumu, brūklenes, cukuru, sviestu un Muscovado cukuru katliņā, nepārtraukti maisot, vāra 5 minūtes, līdz mērce sāk sabiezēt. Pievieno vaniļas cukuru. Salej glāzēs un atdzesē.

2. Kārta, panna cotta
Krējumu kopā ar želejas cukuru uzvāra un pēc 2-3 minūtēm noņem no plīts. Piparus saberž piestā, citronzāli un balto šokolādi sakapā un pievieno krējumam. Maisījumu lej glāzēs pāri pirmajai kārtai un novieto atpakaļ ledusskapī.

3. Kārta, brūkleņu un zemeņu ievārījums
Ogas ar cukuru katliņā vāra 4 minūtes. Izspaida ogas, lai ievārījums būtu viendabīgs. Ar ievārījumu pārklāj panna cotta kārtu un atstāj glāzes ledusskapī sastingt. Pirms pasniegšanas dekorē ar piparmētru lapiņām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.