Panna cotta Dansukker garša

6 porcijas

Atzīme (26 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1. kārta, brūkleņu karamele
200 ml saldā krējuma
100 ml brūkleņu
100 ml Dansukker baltā cukurniedru cukura
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
100 g sviesta
0,5 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

2. Kārta, panna cotta
400 ml saldā krējuma
75 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
1 ēdamkar. votisperiferry piparu (var aizvietot ar melnajiem pipariem)
50 ml svaigas citronzāles
100 g baltās šokolādes

3. Kārta, brūkleņu un zemeņu ievārījums
200 ml brūkleņu
100 ml zemeņu
100 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
2 ml citronskābe

Instrukcijas

1. kārta, brūkleņu karamele
Saldo krējumu, brūklenes, cukuru, sviestu un Muscovado cukuru katliņā, nepārtraukti maisot, vāra 5 minūtes, līdz mērce sāk sabiezēt. Pievieno vaniļas cukuru. Salej glāzēs un atdzesē.

2. Kārta, panna cotta
Krējumu kopā ar želejas cukuru uzvāra un pēc 2-3 minūtēm noņem no plīts. Piparus saberž piestā, citronzāli un balto šokolādi sakapā un pievieno krējumam. Maisījumu lej glāzēs pāri pirmajai kārtai un novieto atpakaļ ledusskapī.

3. Kārta, brūkleņu un zemeņu ievārījums
Ogas ar cukuru katliņā vāra 4 minūtes. Izspaida ogas, lai ievārījums būtu viendabīgs. Ar ievārījumu pārklāj panna cotta kārtu un atstāj glāzes ledusskapī sastingt. Pirms pasniegšanas dekorē ar piparmētru lapiņām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.