Panna cotta ar laimā marinētām ogām

8 porcijas
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Vērtējums: (10gab.)

Sastāvdaļas

    Panna cotta

    • 400 ml saldā krējuma
    • 95 g Dansukker želejas cukura “Multi”
    • 1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

    Marinētas ogas

    • 200 g ogu pēc izvēles
    • 1 laima sula un miziņa
    • 40 g Dansukker Demerara cukura
    • 2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

    Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra (30 sekundes), salej mazos trauciņos un atdzesē.
    Ogas noskalo, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un laima sulu un rīvētu miziņu. Atstāj, līdz cukurs izšķīdis.
    Pirms pasniegšanas ogu mērci pārlej desertam.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker