Olu liķiera trifeles - Receptes

Olu liķiera trifeles

Šokolādes trifeles Lieldienām, kam garšas akcentu piešķir apelsīna miziņa un olu liķieris.
Olu liķiera trifeles
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

100 g augstas kvalitātes tumšās šokolādes
50 g sviesta
30 g Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
10 ml sarīvētu apelsīna miziņu
30 ml olu liķiera

Dekorēšanai
60 g Dansukker pūdercukura

Šokolādi un sviestu izkausē uz lēnas uguns. Pievieno pūdercukuru ar šokolādes garšu, apelsīna miziņu un olu liķieri, visu samaisa. Masu atdzesē līdz istabas temperatūrai, pēc tam pārliek ledusskapī un pagaida, līdz masa pilnībā sastingst. Tad ar karstā ūdenī iemērktas karotes palīdzību no masas veido (izgrebj) bumbiņas. Bumbiņas apviļā pūdercukurā.

Trifeles ieteicams uzglabāt vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;