Ogu kūka cepampannā

Apmēram 30 gabaliņi

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

4 olas
450 g Dansukker Niedru cukura
270 g miltu
20 g Dansukker Vaniļas cukura
10 g cepamā pulvera
500 g ogu, piem., avenes, mellenes, jāņogas vai upenes
200 g sviesta vai margarīna
Dekorēšanai Dansukker pūdercukurs 

Instrukcijas

Olas ar niedru cukuru saputo putās. Miltus kopā ar vaniļas cukuru un cepamo pulveri iemaisa olu maisījumā. Mīklu ielej ietaukotā un miltiem izbārstītā 30 x 40 cm cepampannā. Pāri pārkaisa ogas. Cietu sviestu vai margarīnu ar siera vai mizojamo nazīti sagriež plānās šķēlītēs un pārklāj kūku. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 45 minūtes 175°C temperatūrā. Kad atdzisis, sagriež gabaliņos un pārkaisa ar pūdercukuru. Var pasniegt kopā ar putukrējumu. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.