Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

12 kēksu formiņas

PT1H

1,5 stunda

Atzīme (19 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pamatnes sastāvdaļas
8 Digestive cepumi
25 g kausēta sviesta
1 ēdamkar. Dansukker Farīna cukura

Aveņu pildījumam
150 g aveņu
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Siera masas pildījumam
135 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 ēdamkar. miltu
400 g krēmsiera
1 tējkar. rīvētas citrona miziņas
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 lielas olas
2 ēdamkar. saldā krējuma

Instrukcijas

Cepškrāsni uzkarsē līdz 175°C.

Cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu un Farīna cukuru. Masu sadala 12 kēksu formiņās un izlīdzina. Cep cepeškrāsnī 5 minūtes 175°C.

Sablendē avenes, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Masu izberž caur smalku sietu, lai atbrīvotos no aveņu kauliņiem.

Sajauc miltus, gaišo Muscovado un vaniļas cukurus, pievieno krēmsieru un citrona miziņu, kārtīgi izmaisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pa vienai pievieno olas un rūpīgi izmaisa. Iemaisa saldo krējumu.

Gatavo masu sadala 12 kēksu formiņās. Katrā formiņā ar aveņu biezeni uzzīmē apli un ar kociņu papildina zīmējumu. Cep 175 °C ,15 – 20 minūtes.

Kūciņas atdzesē istabas temperatūrā. Kad atdzisušas, liek ledusskapī, lai pasniegtu patīkami vēsas. Dekorē ar svaigām avenēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.