Mini kēksiņi

apm. 30 gab.

Atzīme (11 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g margarīna
2,5 ēd. kar. piena
1 ola
75 g Dansukker niedru cukura „Demerara” vai baltā smalkā cukura
125 g kviešu miltu
1/2 tējk. cepamā pulvera
2 tējk. kartupeļu cietes
1/2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Smalkmaizīšu papīra formiņas

Ieteikumi garšas bagātināšanai
1/2 ēd. kar. kakao vai
50 g sasmalcinātas šokolādes vai
rīvēta miziņa no 1/4 citrona vai
50 g svaigu vai saldētu ogu vai
50 g rozīņu

Ieteikumi garnējumam
pūdercukurs vai
glazūra: 100 g Dansukker pūdercukura un pāris piles ūdens, vai
baltās cukura pērlītes vai
mandeles un rieksti

Instrukcijas

Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj uzkarst, bet neuzvāra. Viegli saputo olu ar cukuru. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, cieti un vaniļas cukuru. Olas masai pārmaiņus pievieno miltu maisījumu un piena maisījumu. Ievieto mīklu uz nakti ledusskapī. Saliek papīra formiņās. Cep cepeškrāsnī 225 °C apm. 5 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.