Sastāvdaļas
200 ml saldā krējuma
280 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
270 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
2 ēdamkar. sviesta vai margarīna
1/2 tējkar. etiķa
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas, izņemot sviestu un etiķi, samaisa katliņā ar biezu pamatni. Uzkarsē un vāra, līdz maisījums maina krāsu – aptuveni 45 minūtes vai līdz 140°C temperatūrai. Lai pārbaudītu gatavību, pilienu īrisa masas iepilina auksta ūdens krūzē. Ja piliens sacietē, tad īriss ir gatavs.
Pievieno sviestu un etiķi un nekavējoties izlej uz viegli ietaukotas akmens virsmas vai cepampapīra.
Kad masa atdzisusi tiktāl, lai ar to varētu rīkoties, ņem visu plāksni rokās, pārloka uz pusēm un mīcot izlīdzina. Turpina locīšanu un mīcīšanu. Jo ilgāk masu šādi “pulē”, jo tā gludāka un vijīgāka. Kad masa gatava, to sagriež gabaliņos un katru ietin pārtikas plēvē vai folijā.
Padoms! Ja masa mīcīšanas laikā pārāk ātri sastingst, to var atsildīt, uz mirkli ieliekot mikroviļņu krāsnī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?