Mazās pankūciņas

Apmēram 50 gab. 1 stunda
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu, gan pieaugušo vidū. Gan mazās, gan lielās pankūkas var cept dažādos veidos un pievienot vēlamās garšas. Uztaisi pankūku torti vai arī ēd mazās pankūkas ar iemīļoto ievārījumu vai krējumu!
Mazās pankūciņas
Vērtējums: (13gab.)

Sastāvdaļas

  • 150 g kviešu miltu
  • 2 ēdamkar. Dansukker baltā pūdercukura
  • 0,5 tējkar. sāls
  • 600 ml piena
  • 3 olas
  • 25 g sviesta

Miltus, pūdercukuru un sāli samaisa. Pakāpeniski pievieno pienu un iekuļ olas. Kuļ, līdz mīkla ir vijīga un viendabīga.

Mīklu uz 20 minūtēm atstāj sabriest. Pannu uzkarsē, izkausē tajā gabaliņu sviesta un cep pankūkas no abām pusēm zeltainas. Pasniedz ar mājās gatavotu ievārījumu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker