Sastāvdaļas
Mīklai
50 g biezpiena
50 g Dansukker smalkā cukura
15 g Dansukker vaniļas cukura
1 g sāls
20 ml eļļas
15 ml piena
120 g miltu
4 g cepamā pulvera
Pildījumam
300-400 g kazeņu
2 olas
50 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
15 g Dansukker vaniļas cukura
100 g skābā krējuma, 25%
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
12 g kartupeļu cietes
Dekorēšanai
10 g Dansukker pūdercukura
Instrukcijas
Mīklas sastāvdaļas strauji sastrādā mīklā. Mīklu izklāj kēksiņu formiņās un atstāj atdzist ledusskapī uz 30 minūtēm. Tad formiņās ieber ogas. Pārējās pildījuma sastāvdaļas uzputo un pārlej ogām. Cep 20 minūtes cepeškrāsns zemākajā daļā 175°C. Pirms pasniegšanas mazliet atdzesē, tad pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz kopā ar putukrējumu, skābā krējuma krēmu vai vaniļas saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.