Sastāvdaļas
400 g saldētu zaļo sparģeļu
1 sagriezts sarkanais sīpols
50 g smalcinātu pētersīļu
Marināde
3 ēdamkarotes eļļas
2 ēdamkarotes baltā balzamiko etiķa
1 sarīvēta, saspiesta vai smalki sakapāta ķiploka daiviņa
1 tējkarote Dansukker brūnā cukura
1 šķipsniņa sāls
2-3 šķipsniņas rupji maltu melno piparu
Instrukcijas
Ieliec sparģeļus viegli sālītā vārošā ūdenī. Nolej ūdeni un uzliec sparģeļus uz paplātes. Pārkaisi sparģeļus ar sīpoliem un pētersīļiem.
Sajauc visas sastāvdaļas marinādei. Pārlej sparģeļus ar marinādi. Pasniedz ar gardu maizi un kūpinātu zivi vai šķiņķi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.