Marinēti sparģeļi

Sparģeļi ir brīnišķīgs pavasara vitamīnu avots, taču šajā receptē droši vari izmantot arī saldētus sparģeļus. Lai pavasaris vienmēr ir ar tevi!

4 porcijas

Atzīme (7 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 g zaļo sparģeļu
1 sagriezts sarkanais sīpols
50 g smalcinātu pētersīļu

Marināde
3 ēdamkarotes eļļas
2 ēdamkarotes baltā balzamiko etiķa
1 sarīvēta, saspiesta vai smalki sakapāta ķiploka daiviņa
1 tējkarote Dansukker brūnā cukura
1 šķipsniņa sāls
2-3 šķipsniņas rupji maltu melno piparu

Instrukcijas

Ieliec sparģeļus viegli sālītā vārošā ūdenī. Nolej ūdeni un uzliec sparģeļus uz paplātes. Pārkaisi sparģeļus ar sīpoliem un pētersīļiem.

Sajauc visas sastāvdaļas marinādei. Pārlej sparģeļus ar marinādi un novieto vēsumā vismaz uz 15 minūtēm. Pasniedz ar gardu maizi un kūpinātu zivi vai šķiņķi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.