Marinēti ķirbji

Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstums? Pagatavo marinētus ķirbjus! Mūsu marinētos ķirbjus var pasniegt kopā ar medījumiem, liellopa gaļu vai stipru sieru.

apm. 700 g

Atzīme (112 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma

Marinādei
200 ml etiķa (12%)
400 ml ūdens
1 svaiga ingvera sakne, sagriezta apm. 3 x 3 cm lielos gabalos
1 kanēļa standziņa
1 tējk. sāls
10 krustnagliņas
1 anīsa zvaigzne
400 ml Dansukker baltā smalkā cukura

Instrukcijas

Marinādes sastāvdaļas saliek katliņā un uzvāra. Pievieno ķirbja kubiņus un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Izņem ķirbja kubiņus no marinādes un saliek karstās, tīrās burkās. Tad pārlej tiem pāri marinādi, pilnībā noklājot kubiņus. Aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

Pasniedz ar medījumiem, liellopu gaļu vai pamatīgi nobriedušu sieru.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.