Maizītes ar pārsteigumu

Apm. 30 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g sviesta vai margarīna
500 ml piena
50 g rauga
1/2 g safrāna
3 g sāls
150 g Dansukker baltā smalkā cukura
Apm. 950 g kviešu miltu

Pildījumam
150 g sviesta vai margarīna
180 g Dansukker Farīna cukura

Glazūrai
Ola
Dansukker baltās cukura pērlītes

Instrukcijas

Izkausē sviestu vai margarīnu un samaisa ar pienu. Bļodā iedrupina raugu un uzlej taukvielu un piena maisījumu. Maisa, līdz raugs ir izšķīdis. Pievieno safrānu, sāli un cukuru. Pakāpeniski iestrādā miltus, līdz mīkla ir vienmērīga un elastīga. Pārklāj ar dvielīti un ļauj uzrūgt 30 minūtes.

Pildījumam samaisa kopā sviestu ar Farīna cukuru. Mīklu liek uz darba virsmas, kas nokaisīta ar miltiem. Izrullē divos ruļļos. Tos sadala 30 gabaliņos, ko izrullē plakanus. Katram gabaliņam vidū uzliek nedaudz pildījuma un maliņas saspiež kopā, izveidojot apaļas maizītes. Izvieto tās uz cepamplāts, kas izklāta ar cepamo papīru, pārsedz ar dvielīti un ļauj uzrūgt apm. pusstundu. Cepeškrāsni sasilda līdz 225°C. Pārslauka maizītes ar viegli sakultu olu un uzber drusku cukura pērlīšu. Cep krāsns vidusdaļā apm. 10 minūtes.

Ļoti labi garšo kopā ar aukstu pienu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.