Lieldienu tiramisu

4 personam

Atzīme (5 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g mandeļu skaidiņu
300 g konservētu ananāsu savā sulā
250 g maskarpones siera

250 g biezpiena
30 g Dansukker pūdercukura
150 ml saldā krējuma
25 g Dansukker baltā smalkā cukura
75 g cepumu „Dāmu pirkstiņi”
100 ml olu liķiera

Instrukcijas

Mandeļu pārslas viegli apgrauzdē sausā pannā. Notecina sulu no konservētajiem ananāsiem, saglabā to. Ananasus sagriež mazos gabaliņos. Sajauc maskarpones sieru, biezpienu un pūdercukuru. Saldo krējumu un cukuru saputo stingrās putās. Iecilā putukrējumu biezpiena un siera masā. Pusi iegūtās masas izklāj lēzenā traukā. Virsū izkārto ananasu gabaliņus.

Mazā bļodiņā sajauc 50 ml ananāsu sulas un pusi olu liķiera. Šajā šķidrumā samērcē „Dāmu pirkstiņus” un pēc tam tos izkārto virs ananasiem.
 

Atlikušo biezpiena un siera masu klāj virs cepumiem. Apsmidzina virspusi ar atlikušo olu liķieri un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Pirms pasniegšanas atdzesē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.