Sastāvdaļas
300 g tumšās šokolādes
40 g Dansukker tumšā Muskovado cukura
100 g sālītu zemesriekstu
200 g Dumle konfekšu
300 g baltās šokolādes
80-100 g šokolādes oliņu
30 g mini zefīriņu (maršmellovu)
Instrukcijas
Tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē, pievieno muskovado cukuru un mazliet atdzesē. Zemesriekstus un Dumle konfektes sakapā smalkāk un iemaisa šokolādes masā. Maisījumu lej cepamformā 23x23 cm izmērā. Novieto ledusskapī uz laiku apmēram 20 minūtes.
Izkausē un nedaudz atdzesē balto šokolādi. Uzmanīgi sadala šokolādes oliņas mazākos gabalos, ja tās ir pārāk lielas. Gandrīz visas oliņas un zefīriņus iemaisa baltās šokolādes masā, atstājot dažus gabaliņus dekorēšanai.
Cepamformu ar tumšo šokolādi izņem no ledusskapja un pārklāj to ar baltās šokolādes masu. Novieto atpakaļ ledusskapī un atdzesē pāris stundas. Sagriež gabaliņos un pasniedz.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.