Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road - Receptes

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

40 gab. 45 minūtes
Mīksto, īpašās formas un struktūras krēma Rocky Road Lieldienu versija ar balto un tumšo šokolādi, zemesriekstiem, Dumle konfektēm, šokolādes oliņām un zefīriņiem.
Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 300 g tumšās šokolādes
  • 40 g Dansukker tumšā Muskovado cukura
  • 100 g sālītu zemesriekstu
  • 200 g Dumle konfekšu
  • 300 g baltās šokolādes
  • 80-100 g šokolādes oliņu
  • 30 g mini zefīriņu (maršmellovu)

Tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē, pievieno muskovado cukuru un mazliet atdzesē. Zemesriekstus un Dumle konfektes sakapā smalkāk un iemaisa šokolādes masā. Maisījumu lej cepamformā 23x23 cm izmērā. Novieto ledusskapī uz laiku apmēram 20 minūtes.

Izkausē un nedaudz atdzesē balto šokolādi. Uzmanīgi sadala šokolādes oliņas mazākos gabalos, ja tās ir pārāk lielas. Gandrīz visas oliņas un zefīriņus iemaisa baltās šokolādes masā, atstājot dažus gabaliņus dekorēšanai.

Cepamformu ar tumšo šokolādi izņem no ledusskapja un pārklāj to ar baltās šokolādes masu. Novieto atpakaļ ledusskapī un atdzesē pāris stundas.  Sagriež gabaliņos un pasniedz.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;