Lieldienu rullīši

8 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

4 olas
Šķipsna sāls
75 ml Dansukker baltā smalkā cukura
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
75 ml kviešu miltu
1 ēd. kar. kartupeļu cietes
1 tējk. cepamā pulvera
50 g mandeļu skaidiņu

 

Pildījumam
8 konservēto persiku pusītes
300 ml saldā krējuma
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

 

Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs

Instrukcijas

Uz cepampapīra uzzīmē 8 apļus ar diametru 12 cm. Ar foliju pārklāj vienu vai vairākas caurules, piemēram, kartona ruļļus no papīra dvieļiem. Atdala olu baltumus un olu dzeltenumus. Baltumus saputo ar sāli stingrās putās. Kuļot pakāpeniski pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Tad iekuļ iekšā olu dzeltenumus. Miltus, cieti un cepamo pulveri samaisa kopā un iemaisa iekšā putotajās olās. Izsmērē mīklu uz uzzīmētajiem apļiem. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Cep krāsns vidusdaļā 200°C apm. 8 minūtes. Nelieto konvekcijas režīmu. Nekavējoties noņem cepumus no papīra un apliek apkārt folijas ruļļiem. Atstāj tā atdzist. Saldo krējumu ar vaniļas cukuru uzputo stingrā putukrējumā. Persikus sagriež plānās daiviņās. Iepilda putukrējumu saliektajos cepumos un dekorē ar persikiem. Pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz nekavējoties.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.