Lieldienu krēms brulē

4 porc.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 ml trekna skābā krējuma
100 ml saldā krējuma
Norīvēta miziņa no viena apelsīna
50 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
3 olu dzeltenumi
1 ola
Sviests formiņām
Dansukker niedru cukurs „Demerara” formiņām

Šokolādes olām
100 ml trekna skābā krējuma (crème fraîche)
1 nelielas olas dzeltenums
100 g tumšās šokolādes
15 g nesālīta sviesta istabas temperatūrā
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Dansukker niedru cukura „Demerara”

Instrukcijas

Katliņā samaisa krējumu, saldo krējumu, apelsīna miziņu un cukuru. Uzvāra. Liek malā atdzist. Ielej ūdeni platā cepešpannā un ievieto krāsnī ar temperatūru 125°C. Olu dzeltenumus un olu iemaisa atdzesētajā krējumu masā. Maisījumu caur sietu salej mazos trauciņos, kas iepriekš ietaukoti un apkaisīti ar niedru cukuru. Ieliek trauciņus peldēt ūdenī un cep apmēram pusotru stundu. Liek atdzist.

Krējumu uzvāra. Olas dzeltenumu ieliek bļodā un pārlej pāri karsto krējumu. Šokolādi sasmalcina mazos gabaliņos un ieber krējuma masā. Maisa, līdz šokolāde ir izkususi. Pievieno sviestu un vaniļas cukuru. Liek ledusskapī.

Krēma trauciņos iekaisa niedru cukuru. Liek trauciņus zem grila apmēram 5 minūtes, līdz cukurs karamelizējas. Liek atdzist.

No trifeļu masas izgriež oliņas un dekorē ar tām krēmu brulē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku rulete ar karameļu pildījumu un brūkleņu glazūru

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.