Sastāvdaļas
150 g sviesta vai margarīna
200 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 olas
200 ml miltu
50 g mandeļu miltu
2 ēd.kar. kakao pulvera
2 ēd.kar. Dansukker vaniļas cukura
1 t.kar. cepamā pulvera
Riekstu formiņu cepampanna
Sviests vai margarīns pannas ietaukošanai
Dekorēšanai
120 g tumšās šokolādes
50 g mandeļu skaidiņu vai  ciedru riekstu
Instrukcijas
Sviestu vai margarīnu sajauc ar cukuru, līdz iegūta viendabīga masa. Pa vienai pievieno olas. Pievieno arī atlikušās sastāvdaļas un sastrādā mīklu. Cepumu formiņas ietauko un piepilda ar mīklu. Cep krāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 18 minūtes. Gatavus cepumus izgāž uz dvielīša un ļauj, lai atdziest.
Šokolādi sadrupina, ieber polietilēna dekorēšanas tūtā, galu aizsien un mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē izkausē. Tūtai nogriež galiņu un dekorē cepumus. Gar maliņu pielipina mandeļu skaidiņas vai ciedru riekstiņus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
			Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
			Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
			Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
			Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
			Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
			Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.