Kūkas „Ķegļi” - Receptes

Kūkas „Ķegļi”

apm. 30 gab.
Kūkas „Ķegļi”
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
200 g sviesta vai margarīna
50 g Dansukker smalkā cukura
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1 olas dzeltenums

Glazūra
500 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkarote kausēta margarīna
1-2 ēdamkarotes ūdens
sarkanā pārtikas krāsviela

Uz mīklas dēļa maisiet sastāvdaļas līdz veidojas mīkla. Ļaujiet atdzist ledusskapī vismaz 30 minūtes. Izrullējiet mīklu apmēram 3 mm biezā kārtā. Izgrieziet mīklu pēc šablona. Uzlieciet uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cepiet cepeškrāsns vidusdaļā 225 °C temperatūrā aptuveni 10 minūtes. Sajauciet pūdercukuru ar ūdeni un margarīnu viendabīgā masā. Glazūras masai pievienojiet sarkano pārtikas krāsvielu . Pārklājiet kūkas ar glazūru. Ļaujiet atdzist.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;