Kūka Pavlova

Kūka Pavlova
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Bezē

    • 120 g Dansukker pūdercukura
    • 60 g olas baltuma
    • 0,5 tējkar. kartupeļu cietes
    • 3 pilieni baltvīna etiķa vai citronu sulas

    Krēmam

    • 100 g saldā krējuma
    • 100 g Mascarpone siera
    • 1 g Dansukker Vaniļas cukura
    • 20 g Dansukker pūdercukura

    • 100 g rabarberu
    • 30 g Dansukker Tumšā sīrupa

    Beze sastāvdaļas saputo stingrās putās. Caur dekorēšanas tūtiņu izspiež riņķīšus. Cep cepeškrāsnī 1 stundu 100 grādu temperatūrā, pēc tam lēnām atdzesē.

    Saldo krējumu ar cukuru saputo. Iemaisa Mascarpone sieru.

    Rabarberus pārlej ar sīrupu un karamelizē, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
    Visu kārto uz šķīvīšiem.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker