Krēmīgais citronu pīrāgs

Atzīme (26 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pamatnes sastāvdaļas
150 g miltu
1 ēdamkar. Dansukker Zeltainā sīrupa
1 ēdamkar. Dansukker cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker vaniļas cukura
100 g auksta sviesta, sagriezta mazos gabaliņos
1 olas dzeltenums

Pildījumam
2 olas
5 olu dzeltenumi
225 g Dansukker cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker vaniļas cukura
75 ml saldā krējuma
3 citronu sula
1 citrona miziņa (rīvēta)
Dansukker pūdercukurs pārkaisīšanai

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170°C.

Pamatnes sastāvdaļas samaisa viendabīgā masā. Mīklu izlīdzina 24- 27 cm diametra formā ar noņemamām malām. Cep cepeškrāsnī 170°C aptuveni 20 minūtes. Atdzesē.

Puto olas, olu dzeltenumus un cukuru, pievienojot saldo krējumu, tad citronu sulu un rīvēto miziņu.

Ar pildījumu noklāj kūkas pamatni un cep 170°C 30-35 minūtes. Gatavu kūku atdzesē, ieteicams ledusskapī.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.