Krēma tornīši

20-25 gabali

Atzīme (26 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

10-15 vafeles pamatnei

Bezē pildījumam
5 lielu olu baltumi
2 ēdamkar. Dansukker baltā cukurbiešu cukura
2 želatīna plāksnītes

Sīrupam
250 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
75 ml ūdens
100 ml Dansukker glikozes sīrupa

Dekorēšanai
200 g tumšās šokolādes
1/2 ēdamkar. augu eļļas
Kokosriekstu skaidiņas, žāvētas avenes v.tml.

Instrukcijas

Želatīnu uzbriedina siltā ūdenī. Olu baltumus saputo kopā ar 2 ēdamkarotēm cukura stingrās putās.

Ūdeni, cukuru un glikozes sīrupu uzvāra līdz 116 °C (izmanto ūdens termometru).

Želatīna plāksnes nospiež un izšķīdina cukura sīrupā. Nepārtraukti maisot, karsto sīrupu lej olbaltuma putās. Ļoti ātri turpina putot, līdz masa ir atdzisusi. Pēc izvēles pievieno garšvielas – 4 tējkarotes kakao, 4 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura vai 4 tējkarotes sasmalcinātu saldētu aveņu. Var pievienot arī nedaudz karameļu krāsvielas.

No vafelēm izgriež un sagatavo pamatnītes. Bezē pildījumu caur dekorēšanas tūtiņu pilda uz katras pamatnes, veidojot tūtiņu. Liek saldētavā sastingt. Šokolādi izkausē, pievieno pusi ēdamkarotes augu eļļas, un iemērc katru tornīti šokolādē. Pārkaisa ar rotājumu drupačām, kamēr šokolāde nav vēl atdzisusi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.