Sastāvdaļas
200 g Dansukker pūdercukura
475 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
12 krējuma konfektes, piemēram, „Dumle”
Smalkmaizīšu formiņas
Instrukcijas
Kārtīgi sajauc margarīnu ar pūdercukuru. Samaisa miltus ar cepamo pulveri un vaniļas cukuru un pievieno masai. Ļauj mīklai atdzist ledusskapī vismaz 30 minūtes. Sagriež krējuma konfektes uz pusēm. Mīklu sarullē rullītī, kuru sagriež 24 gabaliņos. Gabaliņus saveļ bumbiņās. Ieliek bumbiņas smalkmaizīšu formiņās. Katrā bumbiņā izveido iedobīti un ieliek tajā krējuma konfekti. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C aptuveni 10 minūtes. Ļauj atdzist.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.