Krējuma konfekšu formiņas

24 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g margarīna
200 g Dansukker pūdercukura
475 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
12 krējuma konfektes, piemēram, „Dumle”

Smalkmaizīšu formiņas

Instrukcijas

Kārtīgi sajauc margarīnu ar pūdercukuru. Samaisa miltus ar cepamo pulveri un vaniļas cukuru un pievieno masai. Ļauj mīklai atdzist ledusskapī vismaz 30 minūtes. Sagriež krējuma konfektes uz pusēm. Mīklu sarullē rullītī, kuru sagriež 24 gabaliņos. Gabaliņus saveļ bumbiņās. Ieliek bumbiņas smalkmaizīšu formiņās. Katrā bumbiņā izveido iedobīti un ieliek tajā krējuma konfekti. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C aptuveni 10 minūtes. Ļauj atdzist.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.