Sastāvdaļas
100 ml dažādu ogu
90 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru sīrupa
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
150 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
90 g miltu
1 tējkar. malta kanēļa
80 g auzu pārslu
100 g sviesta istabas temperatūrā
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C. Ogas, cukurniedru un vaniļas cukuru sastrādā masā un izlej kūkas formā. Muscovado cukuru, miltus, kanēli un auzu pārslas samaisa. Pievieno sviestu un visu sastrādā drupaču mīklā. Maisījumu vienmērīgi pārklāj ogām. Cep 15–20 minūtes, līdz pīrāgs gaiši brūns. Pīrāgu pasniedz karstu kopā ar pašu gatavotu vaniļas saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.