Kraukšķīgais ogu pīrāgs

PT40M

40 minūtes

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 ml dažādu ogu
90 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru sīrupa
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
150 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
90 g miltu
1 tējkar. malta kanēļa
80 g auzu pārslu
100 g sviesta istabas temperatūrā

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C. Ogas, cukurniedru un vaniļas cukuru sastrādā masā un izlej kūkas formā. Muscovado cukuru, miltus, kanēli un auzu pārslas samaisa. Pievieno sviestu un visu sastrādā drupaču mīklā. Maisījumu vienmērīgi pārklāj ogām. Cep  15–20 minūtes, līdz pīrāgs gaiši brūns. Pīrāgu pasniedz karstu kopā ar pašu gatavotu vaniļas saldējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.