Kokosriekstu un karameļu popkorns

PT25M

20 minūtes

Atzīme (16 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
Popkorna graudi (tik daudz, lai pārklātu katla dibenu)
140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
130 g Dansukker smalkā cukura
1/2 tējkar. sodas

Instrukcijas

1 ēdamkaroti kokosriekstu eļļas uzsilda vidēja izmēra pannā. Ieber popkorna graudus tā, lai tie vienā kārtā nosegtu katla dibenu.  Uzliek vāku un karsē, ik pa laikam sakratot. Popkorns ir gatavs, kad tas beidzis sprakšķēt. Sīrupu un atlikušo eļļu mazākā katliņā vāra 3-4 minūtes vai līdz masa sāk biezēt. Katliņu noņem no plīts, pievieno sodu un ātri iemaisa popkornā. Gatavu izgāž uz cepampapīra loksnes un atdzesē.

Padoms
Cieši noslēgtā traukā popkornu var uzglabāt trīs dienas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.