Ķirši bez kauliņiem ar šokolādi

Ķirši bez kauliņiem ar šokolādi
Vērtējums: (7gab.)

Sastāvdaļas

1 kg saldo ķiršu
1 iepakojums (330 g) Dansukker Marmelādes cukura
1 ēd. kar. citronu sulas
75 g rīvētas melnās šokolādes
2 ēd. kar. konjaka (pēc izvēles)

Nomazgā ķiršus un izņem kauliņus. Sasmalcina ķiršus blenderī vai sakapā tos. Katliņā sajauc ķiršu masu, ievārījuma cukuru un citronu sulu un vāra 4 minūtes. Noņem katliņu no plīts un uzmanīgi noņem putas, ja tādas ir. Pievieno šokolādi un konjaku. Sapilda izkarsētās burkās un cieši noslēdz tās. Glabā vēsā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker