Sastāvdaļas
Kūka
300 g sviesta ķirbja
4 olas
200 ml rapšu eļļas
200 ml Dansukker pūdercukura
200 ml Dansukker Farīna cukura
450 ml kviešu miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote dzeramās sodas
1 tējkarote vaniļas cukura
1 tējkarote kanēļa
0,5 tējkarote malta kardamona
Marscapone krēms
250 g mascarpone siera
300-400 ml Dansukker pūdercukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
Dekoram
Želejas konfektes
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 225 ° C.
Ķirbi nomizo, izņem sēklotni un mīkstumu sarīvē uz rupjās rīves.
Olas saputo kopā ar eļļu un cukuru, pievieno ķirbi. Sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā un pievieno šķidrumam.
Cepamformu (20x30 cm) ietauko un piepilda ar mīklu. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 15-20 minūtes. Atdzesē.
Sagatavo glazūru. Mascarpone sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru sakuļ vienmērīgā masā, ko pārklāj atdzisušai kūkai. Kūku sagriež vienādos gabaliņos un katru gabaliņu rotā ar konfekšu “actiņām”.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.