Ķirbju kūka ar mascarpone krēmu - Receptes

Ķirbju kūka ar mascarpone krēmu

12-16 gab. 45 minutes
Sulīgā ķirbju kūka ar bagātīgu mascarpone krēmu, kas izrotāta ar atbilstošiem dekoriem, būs lielisks papildinājums Halovīna ballītei.
Ķirbju kūka ar mascarpone krēmu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Kūka

    • 300 g sviesta ķirbja
    • 4 olas
    • 200 ml rapšu eļļas
    • 200 ml Dansukker pūdercukura
    • 200 ml Dansukker Farīna cukura
    • 450 ml kviešu miltu
    • 1 tējkarote cepamā pulvera
    • 1 tējkarote dzeramās sodas
    • 1 tējkarote vaniļas cukura
    • 1 tējkarote kanēļa
    • 1/2 tējkarote malta kardamona

    Marscapone krēms

    • 250 g mascarpone siera
    • 300-400 ml Dansukker pūdercukura
    • 2 tējkarotes vaniļas cukura

    Dekoram

    • Želejas konfektes

    Cepeškrāsni noregulē uz 225 ° C.

    Ķirbi nomizo, izņem sēklotni un mīkstumu sarīvē uz rupjās rives.

    Olas Saputo kopā ar eļļu un cukuru, pievieno ķirbi. Sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā un pievieno šķidrumam. 

    Cepamformu (20x30 cm) ietauko un piepilda ar mīklu. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 15-20 minūtes. Atdzesē. 

    Sagatavo glazūru. Mascarpone sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru sakuļ vienmērīgā masā, ko pārklāj atdzisušai kūkai. Kūku sagriež vienādos gabaliņos un katru gabaliņu rotā ar konfekšu “actiņām”. 

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;