Sastāvdaļas
Kūka
300 g sviesta ķirbja
4 olas
200 ml rapšu eļļas
200 ml Dansukker pūdercukura
200 ml Dansukker Farīna cukura
450 ml kviešu miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote dzeramās sodas
1 tējkarote vaniļas cukura
1 tējkarote kanēļa
0,5 tējkarote malta kardamona
Marscapone krēms
250 g mascarpone siera
300-400 ml Dansukker pūdercukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
Dekoram
Želejas konfektes
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 225 ° C.
Ķirbi nomizo, izņem sēklotni un mīkstumu sarīvē uz rupjās rīves.
Olas saputo kopā ar eļļu un cukuru, pievieno ķirbi. Sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā un pievieno šķidrumam.
Cepamformu (20x30 cm) ietauko un piepilda ar mīklu. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 15-20 minūtes. Atdzesē.
Sagatavo glazūru. Mascarpone sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru sakuļ vienmērīgā masā, ko pārklāj atdzisušai kūkai. Kūku sagriež vienādos gabaliņos un katru gabaliņu rotā ar konfekšu “actiņām”.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.