Ķirbju kūka ar mascarpone krēmu

Sulīgā ķirbju kūka ar bagātīgu mascarpone krēmu, kas izrotāta ar atbilstošiem dekoriem, būs lielisks papildinājums Halovīna ballītei.

12-16 gab.

PT40M

45 minutes

Atzīme (6 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Kūka
300 g sviesta ķirbja
4 olas
200 ml rapšu eļļas
200 ml Dansukker pūdercukura
200 ml Dansukker Farīna cukura
450 ml kviešu miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote dzeramās sodas
1 tējkarote vaniļas cukura
1 tējkarote kanēļa
0,5 tējkarote malta kardamona

Marscapone krēms
250 g mascarpone siera
300-400 ml Dansukker pūdercukura
2 tējkarotes vaniļas cukura

Dekoram
Želejas konfektes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 225 ° C.

Ķirbi nomizo, izņem sēklotni un mīkstumu sarīvē uz rupjās rīves.

Olas saputo kopā ar eļļu un cukuru, pievieno ķirbi. Sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā un pievieno šķidrumam. 

Cepamformu (20x30 cm) ietauko un piepilda ar mīklu. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 15-20 minūtes. Atdzesē. 

Sagatavo glazūru. Mascarpone sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru sakuļ vienmērīgā masā, ko pārklāj atdzisušai kūkai. Kūku sagriež vienādos gabaliņos un katru gabaliņu rotā ar konfekšu “actiņām”. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.