Ķirbju kēksiņi - Receptes

Ķirbju kēksiņi

20 gab.
Ķirbju kēksiņi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 260 g Dansukker Tumšā Muscavado cukura
  • 75 g ķirbju eļļas
  • 220 g kviešu miltu
  • 340 g ķirbju biezeņa
  • 3 olas
  • 200 g kaltētu dzērveņu
  • 2 g cepamā pulvera
  • 2 g sodas
  • 4 g kanēļa
  • 3 g sāls

Dekorēšanai

  • Dansukker baltās cukura pērlītes

Olas saputo ar cukuru, sāli un kanēli. Pievieno eļļu un ķirbju biezeni. Miltus sajauc kopā ar cepamo pulveri un sodu un iemaisa ķirbju masā. Kēksiņus pilda formās un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 12-15 minūtes. Pēc atdzišanas dekorē pēc izvēles ar pūdercukura vai šokolādes glazūru un cukura pērlītēm.

Receptes autori: Maija un Jānis Kairi


;