Kazeņu koblers

6-8 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Virspusei
200 ml miltu
250 ml Dansukker brūnā cukurniedru cukura
1 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 olas

Ogu pildījumam
0,5 – 1 kg kazeņu vai citu ogu pēc izvēles
2 ēdamkar. kartupeļu cietes
100 ml Dansukker brūnā cukurniedru cukura

125 g izkausēta sviesta

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 °C.

Gatavo virskārtu. Miltus, cukuru, cepamo pulveri un pusi no olām ar rokām samaisa drupanā mīklā. Ja nepieciešams, pievieno vairāk olu.

Gatavo pildījumu. Ogas ar kartupeļu cieti un cukuru uzmanīgi samaisa.

Ogas kārto formiņās, pārkaisa ar drupačām un pārlej ar izkausētu sviestu. Cep cepeškrāsnī apmēram 30-35 minūtes, līdz virskārta ir zeltaini brūna. Mazliet atdzesē un pasniedz ar vaniļas krēmu vai biezu jogurtu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.