Sastāvdaļas
100 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
200 g sviesta
300 g kviešu miltu
1 ola
Muscovado cukurs apvārtīšanai
Instrukcijas
Uz tīra galda izsijā miltus, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu un Muscovado cukuru. Ar vēsām rokām ātri samīca viendabīgu mīklu, ietin pārtikas plēvē un liek uz ½ stundu ledusskapī.
Mīklu sadala trīs daļās un katru saveļ 3 cm diametra rullī, atkal ietin plēvē un patur ledusskapī vēl 20 minūtes.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C. Cepešplāti izklāj ar cepamo papīru.
Katru mīklas rulli viegli apsmērē ar sakultu olu un apvārta Muscovado cukurā, lai veidojas cukura garoziņa. Ruļļus sagriež apm. 0,5 cm biezās šķēlēs, liek uz plāts un cep apmēram 15 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.