Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Apmēram 10 porcijas

1 stunda

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Auzu pārslu pamatnei
175 g sviesta
180 g kviešu miltu
90 g Dansukker cukurniedru cukura
55 g auzu pārslu

Pildījumam
3 olas
300 ml trekna krējuma
100 g mandeļu pastas
90 g Dansukker cukurniedru cukura
1 tējkar. vaniļas cukura
2 bumbieri
100 g kazeņu

Dekorēšanai
50 g mandeļu skaidiņu

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Sviestu izkausē, pievieno cukuru, auzu pārslas un miltus.

Mīklu izklāj ietaukotā kūkas formā 26 cm diametrā. Cep cepeškrāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes.

Sagatavo pildījumu. Olas sakuļ kopā ar krējumu. Pievieno sadrupinātu mandeļu pastu, niedru cukuru un vaniļas cukuru. Visu sastrādā vienmērīgā masā.

Bumbieriem izgriež serdes un sagriež šķēlītēs. Šķēlītes kārto kūkas formā, pārlej ar mīklu un pārkaisa ar ogām. Dekorē ar mandeļu skaidiņām.

Cep krāsns vidējā daļā apmēram 35 minūtes. Pildījumam jābūt sastingušam.

Pasniedz ar vaniļas mērci.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.