Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs - Receptes

Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Apmēram 10 porcijas 1 stunda
Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Auzu pārslu pamatnei

    • 175 g sviesta
    • 180 g kviešu miltu
    • 90 g Dansukker cukurniedru cukura
    • 55 g auzu pārslu

    Pildījumam

    • 3 olas
    • 300 ml trekna krējuma
    • 100 g mandeļu pastas
    • 90 g Dansukker cukurniedru cukura
    • 1 tējkar. vaniļas cukura
    • 2 bumbieri
    • 100 g kazeņu

    Dekorēšanai

    • 50 g mandeļu skaidiņu

    Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

    Sviestu izkausē, pievieno cukuru, auzu pārslas un miltus.

    Mīklu izklāj ietaukotā kūkas formā 26 cm diametrā. Cep cepeškrāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes.

    Sagatavo pildījumu. Olas sakuļ kopā ar krējumu. Pievieno sadrupinātu mandeļu pastu, niedru cukuru un vaniļas cukuru. Visu sastrādā vienmērīgā masā.

    Bumbieriem izgriež serdes un sagriež šķēlītēs. Šķēlītes kārto kūkas formā, pārlej ar mīklu un pārkaisa ar ogām. Dekorē ar mandeļu skaidiņām.

    Cep krāsns vidējā daļā apmēram 35 minūtes. Pildījumam jābūt sastingušam.

    Pasniedz ar vaniļas mērci.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;