Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Apmēram 10 porcijas

1 stunda

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Auzu pārslu pamatnei
175 g sviesta
180 g kviešu miltu
90 g Dansukker cukurniedru cukura
55 g auzu pārslu

Pildījumam
3 olas
300 ml trekna krējuma
100 g mandeļu pastas
90 g Dansukker cukurniedru cukura
1 tējkar. vaniļas cukura
2 bumbieri
100 g kazeņu

Dekorēšanai
50 g mandeļu skaidiņu

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Sviestu izkausē, pievieno cukuru, auzu pārslas un miltus.

Mīklu izklāj ietaukotā kūkas formā 26 cm diametrā. Cep cepeškrāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes.

Sagatavo pildījumu. Olas sakuļ kopā ar krējumu. Pievieno sadrupinātu mandeļu pastu, niedru cukuru un vaniļas cukuru. Visu sastrādā vienmērīgā masā.

Bumbieriem izgriež serdes un sagriež šķēlītēs. Šķēlītes kārto kūkas formā, pārlej ar mīklu un pārkaisa ar ogām. Dekorē ar mandeļu skaidiņām.

Cep krāsns vidējā daļā apmēram 35 minūtes. Pildījumam jābūt sastingušam.

Pasniedz ar vaniļas mērci.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām

Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis

Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?