Kanēļa cepumi ar smalcinātiem riekstiem un cukura pērlītēm

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
100 g kartupeļu cietes
100 g Dansukker pūdercukura
2 tējk. kanēļa
200 g sviesta vai margarīna
1 ola

Apsmērēšanai
olas baltums

Garnējumam
Dansukker baltās cukura pērlītes
sasmalcinātas mandeles

Instrukcijas

Traukā sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas. Sagriež taukvielas gabaliņos un ieliek maisījumā, kur tās ar dakšiņu sasmalcina. Viegli saputo olu un ielej traukā. Maisa, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Ļauj atdzist ledusskapī vismaz 1 stundu. Izrullē mīklu uz maizes dēļa, kas apkaisīts ar miltiem, un, izmantojot formiņu, izgriež kūkas. Liek kūkas uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Apsmērē ar olas baltumu un uzber cukura pērlītes un sasmalcinātas mandeles. Cep cepeškrāsns vidū 175°C aptuveni 10 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.