Kabačābols

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 apelsīns
1 kabacis
1 kg Dansukker Ievārījuma cukura (var aizstāt ar 500 g Dansukker Marmelādes cukura vai 2 kg baltā smalkā cukura)
500 g aliču

Instrukcijas

Aličām izņem kauliņus, ieliek katliņā. Pievieno uz smalkas rīvītes sarīvētu apelsīna miziņu, gabaliņos sagrieztu kabaci. Vāra aptuveni 10 – 15 minūtes, tad pievieno Ievārījuma cukuru un vāra vēl 2 – 10 minūtes*. Var pievienot arī pašu apelsīnu, pirms tam daiviņas izlobot no apvalka un sagriežot mazos gabaliņos.

* Ar Marmelādes cukuru jāvāra 2 – 3 minūtes. Ar Ievārījuma cukuru jāvāra 5 minūtes. Ar balto cukuru jāvāra 10 minūtes.

Receptes autors – Baldones bērnu nams

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.