Īrisiņi praline

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

90 g cukura
140 g glikozes sīrupa
2 ēdamkar. ūdens
140 g balto sezama sēklu
20 g sviesta
200 g Nutella krēma

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 °C.

Cukuru, ūdeni un glikozes sīrupu uzkarsē līdz 112 °C.

Katliņu noņem no uguns, pievieno sviestu un sezama sēklas. Maisa, līdz sviests izkusis.

Katrā makarūnu formiņā ielieciet pusi tējkarotes mīklas, lai tā neietu pāri malām.

Cep cepeškrāsnī 10-12 minūtes, nepārtraukti pieskatot. Konfektēm jākļūst zeltainām, bet ne tumši brūnām. Ļauj atdzist.

Rieksta lieluma piciņu Nutella krēma ar karotīti vai dekorējamo tūtiņu uzliek uz viena cepuma plakanās malas, virsū viegli piespiež otru cepumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.