Sastāvdaļas
150 ml svaiga ingvera
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 citronu miza
200 ml citrona sulas
1 l minerālūdens
Pasniegšanai
Piparmētras
Svaiga ingvera šķēlītes
Ledus
Instrukcijas
Ingveru nomazgā un sagriež šķēlītēs nenomizotu. Miezerī ar piestiņu izspiež ingvera sulu. Pievieno cukuru. Ar mizojamo nazīti nomizo citrona dzelteno miziņu un pievieno to ingvera sulai. Izspiež arī citrona sulu un pievieno. Pielej minerālūdeni un ledusskapī atdzesē 1 stundu. Izkāš caur sietiņu. Glāzēs kārto ledu, pārlej ingvera dzērienu, dekorē ar piparmētrām un ingvera šķēlītēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.