Ingvera cepumiņi

Apmēram 20 gabaliņi 50 minūtes
Ingvera cepumiņi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta istabas temperatūrā
  • 90 g Dansukker Cukurniedru cukura
  • 1 ēdamkar. Dansukker Dzidrā sīrupa
  • 30 g mandeļu
  • 30 g lazdu riekstu
  • 75 g šokolādes
  • 300 g kviešu miltu
  • 1 tējkar. sodas
  • 1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
  • 1,5 tējkar. malta ingvera

Sviestu, cukuru un sīrupu kārtīgi sakuļ.

Mandeles, riekstus un šokolādi sadrupina un iemaisa sviesta masā.

Miltus, sodu, vaniļas cukuru un ingvera pulveri samaisa un iecilā sviesta maisījumā. Visu sastrādā viendabīgā mīklā.

Mīklu sarullē 4-5 centimetru biezā rullī, pārklāj ar pārtikas plēvi un novieto uz nakti vēsumā.

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Mīklas rulli sagriež 1 c biezās šķēlēs un izkārto tās uz cepampapīra.

Cep apmēram 10–12 minūtes.

Padoms!
Kārtojiet cepumu sastāvdaļas skaistā burciņā un pasniedziet Ziemassvētkos kā dāvanu!

Šo recepti sastādīja

Dansukker